Coaching

Soms is het fijn als er iemand een stukje met je meeloopt. Om af en toe je hart te kunnen luchten en inzichten op te doen waarmee je weer verder kan. Waarom doe je wat je doet? Kan het ook anders? Wat houdt je tegen om te doen wat je écht wil? En zijn er misschien mogelijkheden die je nog nooit hebt onderzocht? 

Coaching kan je helpen om verder te komen als je vastloopt of juist om te accepteren wat er is. Of om het verschil te leren inzien. Je leert jezelf beter kennen en hierdoor maak je soms andere keuzes, waardoor er meer rust en tevredenheid komt in je privéleven of in je werk. 

Wat bied ik?

  • 8 sessies waarin je gericht aan een vaardigheid of dilemma werkt
  • een luisterend oor in moeilijke of verwarrende situaties


De coaching is helemaal op jou afgestemd. Afhankelijk van je vraag of behoefte, kun je bij me terecht voor een eenmalig luisterend oor tot langdurige begeleiding bij bijvoorbeeld stressgerelateerde klachten. Ook kun je een traject van 8 sessies kiezen om gericht aan vaardigheid of probleem te werken, zoals grenzen aangeven, loopbaanadvies of een conflict met een collega.


Aanpak

In de gesprekken gebruik ik verschillende technieken en oefeningen. Dit om bijvoorbeeld kwaliteiten in kaart te brengen of achterliggende drijfveren, overtuigingen en gedachtes naar boven te halen. Daarbij maak ik niet alleen gebruik van Westerse psychologie en methoden, maar ook van Oosterse filosofie. Alles is erop gericht om jou inzichten te geven waar jij iets mee kan op dat moment. Ik stem me op jou af in de gesprekken en kijk wat er op dat moment kan en nodig is. 

Specialisaties

  • loopbaanadvies
  • jongvolwassenen / studenten
  • coaching bij NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)
  • omgaan met stress en burn-out
  • balans werk-privé

 

Reacties:

'De gesprekken voelen heel gelijkwaardig. Ik voel me daardoor erg op mijn gemak en kan makkelijker stappen maken.'

'Ik heb het gevoel dat je je steeds heel goed bewust bent van wat er bij mij gebeurt. Doordat je dat ook goed kan spiegelen op zijn tijd, heb ik veel mooie inzichten gekregen.'