Over mij

Als coach en therapeut puzzel ik graag met iemand mee. Ik maak patronen inzichtelijk en ga mee op ontdekkingstocht hoe het anders kan. Het is mooi om te zien hoe mensen na een sessie weer vol energie en vertrouwen naar huis gaan: geïnspireerd om zelf stappen te maken en dingen te veranderen in hun leven.

Werkwijze

Ik begeleid mensen niet alleen als coach of therapeut (die het beter weet), maar vooral als mens; eentje die met vallen en opstaan zelf al vele valkuilen heeft doorlopen en stormen heeft doorstaan. 
Het koesteren van begrip en warmte voor de ander is de basis van mijn aanpak. Ik werk intuïtief, met humor en vanuit oprecht contact. Dat neemt niet weg dat ik af en toe confronterend kan zijn als het de ander ten goede kan komen. 

Certificering NOBCO 

Bij ICM heb ik een NOBCO-gecertificeerde opleiding tot coach afgerond. De opleiding voldoet daarmee aan richtlijnen van de grootste beroepsgroep voor coaches in Nederland. Je mag er daarmee van uit gaan dat ik werk volgens de ethische gedragscode (Global Code of Ethics) van de NOBCO en voldoende kennis heb van gespreksvaardigheden, valkuilen en methodieken. Daarnaast blijf ik doorgaand bijleren door studie, workshops, intervisie en supervisie van collega's.  

Yoga Alliance 

In 2016 heb ik bij Yogapoint de 'Yoga docentopleiding' van 200 uur afgerond. Deze opleiding is geaccrediteerd door de Yoga Alliance. Daarnaast heb ik me de afgelopen jaren met workshops en studie verdiept in onder andere het werk van Bessel van der Kolk en Peter Levine en geleerd hoe ik yoga kan inzetten in therapie. Het beoefenen van yoga en lezen over gezondheid, filosofie en psychologie is een vast onderdeel van mijn dagelijkse routine.