Voor studenten: hulp bij mentale problemen

Heb je wel eens last van faalangst of gevoelens van  doelloosheid? Of voel je je regelmatig emotioneel of juist afgestompt? Je kunt in de praktijk terecht als je mentale problemen ervaart. Weet dat je niet de enige bent die zich - vooral in tijden van corona - wel eens angstig of verdrietig voelt. Dit komt bij veel mensen voor. In de gesprekken leer je om beter met je emoties om te gaan. Dat kan met behulp van oefeningen uit (zen)meditatie en mindfulness, maar ook door praktische tips. Ook kijken we waar jouw nare gevoelens vandaan komen. Zo krijg je meer grip op je klachten en kom je steeds beter in je vel te zitten. Ook kan het helpen om je hart te luchten. De meeste studenten merken al na een aantal gesprekken veel verschil!



Korting voor studenten

Ben jij student? En plan je vóór 1 maart 2022 je kennismakingsgesprek? Dan krijg je 15% korting op de eerste zes gesprekken. Je betaalt dan voor een online sessie geen € 45,- euro, maar € 38,25 en voor een live afspraak € 63,75 in plaats van € 75,00.

Gratis kennismaking

Omdat de drempel om een afspraak te plannen heel groot kan zijn, is het eerste gesprek altijd gratis. In dat gesprek kun je kijken of er een klik is en of je op de juiste plek zit. Je kunt eenvoudig een bericht achterlaten op de site en dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen.

Locaties 

Naast online gesprekken kun je in Arnhem en Nijmegen op locatie langskomen.

Locatie Arnhem
Home of Zen 
Velperweg 95 

Locatie Nijmegen
Cordium
De Ruyterstraat 65




Wie is je coach?

Mijn naam is Aranka Gorisse. Zowel als coach als docent heb ik veel ervaring met studenten. Jarenlang werkte ik op het Radboud Sportcentrum, onder andere als yogadocent en eerder als taaldocent op de HAN en de VU. Ik laat me in mijn werk inspireren door de lessen uit de zen en de yogafilosofie. Maar niet zonder mijn nuchterheid en gevoel voor humor te verliezen. Ik vind het belangrijk dat iedereen die in mijn praktijk komt zich veilig voelt en gezien. Ik ga ervan uit dat we niet zo veel van elkaar verschillen. ‘Ieder mens heeft zijn shit, en daar is niks geks aan’, is mijn motto. Ik doe niks lievers dan mensen een luisterend oor bieden en op weg helpen in moeilijke tijden. Ik hoop je te ontmoeten!